OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pekoči lignji

SESTAVINE:

  • 800 g lignjev
  • 4 zreli paradižniki
  • 1/2 kozarca belega suhega vina
  • žlica kaper
  • bazilika
  • ingver
  • olivno olje
  • sol
  • pikantna paprika

PRIPRAVA:

Lignje očistite in operite, očistite tudi notranjost. Pri tem pazite, da lignji ostanejo celi. Nato jih osušite.

Drobno sesekljate kapre, strok česna, baziliko in pol pikantne paprike.

V ponvi segrejte nekaj žlic olja, dodajte sesekljane začimbe, dodajte lignje, zalijte jih z vinom ter počakajte, dokler vino ne izpari in jih začinite z malce naribanega ingverja. Solite, premešajte in pokrijte ter pustite, da se duši 10-15 minut. Operite paradižnike, olupite jih, na grobo sesekljate in dodajte lignjem. Po dvajsetih minutah ponev odkrijte, po potrebi dosolite in še malo pokuhajte omako. Lignje servirajte tople.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.