COVID OBVESTILO

PCT za vstop v trgovino na VIČU NI potreben ! RESTAVRACIJA JE ZAČASNO ZAPRTA 

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Bevette s hobotnico in kremo sušenega paradižnika

Bevette s hobotnico in kremo sušenega paradižnika

SESTAVINE:

1 dl ekstra deviškega oljčnega olja
1 strok česna
1/2 dl belega vina
150 g sušenega paradižnika
3 črne olive
1/4 limone (olupljene)
1 ščepec peteršilja
250 g hobotnice (kuhane)
400 g Bevett
4-5 kaper

PRIPRAVA:

Krema sušenega paradižnika:

Vse naštete sestavine (razen hobotnice in bevett), damo skupaj v plastično posodo in jih s paličnim mešalnikom zmiksamo tako, da dobimo gladko zmes.

Sedaj lahko začnemo s finiširanjem testenin.
Bevette skuhamo nekje do polovice, ker jih bomo do "al dente" sfiniširali v omaki. Na olivnem olju prepražimo hobotnico, zalijemo z 1/2 dcl belega vina, prevremo in zalijemo še z 1dcl ribje osnove, takoj dodamo 4 žlice paradižnikove kreme in Bevette, vse skupaj prevremo toliko, da dobimo željeno kompaktnost pašte (pomagamo si lahko z ribjo osnovo če je pregosto oz. z maslom, če se testenine ne povežejo lepo).

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.