OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

File osliča z aromami

SESTAVINE:

  • 800 g osliča (fileji)
  • česen
  • čebula
  • pekoča paprika
  • timijan
  • rožmarin
  • olje
  • sol
PRIPRAVA:

Na drobno sesekljajte čebulo in česen, pekočo papriko, timijan in rožmarin. Fileje operite in jih dobro osušite ter jih posujte s sesekljanimi zelišči, tako da se dobro vtrejo v meso. Pustite počivati nekaj minut.

V teflonsko ponev vlijte nekaj žlic olja, razporedite fileje in jih pazljivo opecite na obeh straneh, obrnite jih šele, ko se naredi lepa rumena skorjica. Solite in servirajte tople.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.