Poslovanje v času COVID-2019

 
 
 
 

File škarpene na limoninem pireju z mlado špinačo

File škarpene na limoninem pireju z mlado špinačo

SESTAVINE:

  • 4 fileji škarpene
  • 800g krompirja
  • 1 bio limona
  • 200g mlade špinače
  • olivno olje
  • olivno olje z aromo limone
  • kisla smetana
  • sol
  • poper

Krompir skuhamo in iz njega naredimo pire, v katerega dodamo naribano lupino limone, malo limoninega soka in oljčnega olja z aromo limone.

File ribe osušimo solimo in popečemo na olivnem olju.

Postrežemo skupaj s krompirjem in mlado špinačo, ki smo jo rahlo osolili, osvežili z limoninim sokom in z olivnim oljem.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.