WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

File kovača s tartufi (tartufata) na pire krompirju z aromo limone

File kovača s tartufi (tartufata) na pire krompirju z aromo limone

4 fileje kovača
500 g krompirja
3dcl ribje osnove
150 g masla
2dcl mleka
1 limona
50 g tartufate
Sol, poper


Krompir olupimo, zrežemo na kocke ter ga skuhamo v slani vodi. Fileje kovača nasolimo in jih popečemo v ponvi le na strani kjer ni kože. Zavremo ribjo osnovo ji dodamo tartufato ter jo s kocko hladnega masla povežemo v omako. Kuhanemu krompirju dodamo kocko masla, mleko, limonino lupino ter sol in naredimo pire. Na krožnik damo najprej pire, na pire fileje ter jih oblijemo s tarrufino omako..

 

Naši gurmani priporočajo

  • Tartufata črna Melchiorri 500g

    Dodaj v košarico Cena: 12,50 €

    Stanje zaloge: na voljo

    Sest.: gojeni šampinjoni (Agaricus bisporus), sončnično olje, sol, česen, peteršilj, poletni tartufi (Tuber aestivum vitt) 1,5%, začimbe in arome. ALERGENI: lahko vsebuje sledi OREŠČKOV, ZELENE, MLEKA. Brez konzervansov. / Hraniti v suhem prostoru, po odprtju zaliti z oljem, hraniti v hladilniku. 

    Izbrana krema s tartufom Melchiorri bo na vaši mizi pričarala čarobne arome tartufa in popestrila najrazličnejše jedi. Še posebej jo priporočamo ob mesu ali popečenemu kruhu.

    Več o produktu »
     
     
  • File kovača s kožo

    Dodaj v košarico Cena: 14,90 €

    Stanje zaloge: Na voljo samo v trgovini

    KOVAČ (Zeus faber)

    Cena veja za 1 kg.

    Teža posam. fileja: od 400 g naprej

    Poreklo: Pacifik, lovljeno

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.