OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Nadevana jajca s kaprami

Nadevana jajca s kaprami

25.03.2015

Sestavine:

1 ducat jajc

1/2 skodelice nemastnega navadnega grškega jogurta

2 žlici kaper

2 žlici limoninega soka

1 žlica gorčice

1 žlica sesekljanega peteršilja

1/2 čajne žličke morske soli

mlet črni poper

NAČIN PRIPRAVE:

Jajca damo v srednje velik lonec, dodamo toliko vode, da sega 1cm čez jajca in zavremo na srednjem ognju. Pustimo vreti 12 minut. Ko so jajca kuhana, jih damo v skledo z ledeno vodo in pustimo približno 5 minut, da se jajca ohladijo. Dobro odcedimo. Olupimo jajca in razpolovimo po dolgem.

 Iz polovičk previdno odstranimo rumenjake, nato jim dodamo jogurt, kapre, limonin sok, gorčico, peteršilj, sol in poper in dobro pretlačimo. Z žlico lepo naložimo maso v izpraznjene polovičke beljakov, okrasimo s kaprami in postrežemo. 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.