OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VEGI fregola

VEGI fregola

26.01.2015

za 4 osebe:

  • 250g fregole
  • 250g bučk
  • 1 srednje velik korenček
  • 1 mala stebelna zelena
  • 200g češnjevega paradižnika (datterini)
  • 50g pora
  • bazilika po okusu
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol po okusu

Pripravimo zelenjavno juho (iz korenja in stebelne zelene, narezanih na kocke, dodanih v 2 litra hladne vode). Medtem v lonec, v katerem bomo pripravljali fregolo, damo 2 žlici olja in na njem prepražimo por. Po potrebi dodamo zajemalko juhe. Ko je por mehak, dodamo paradižnik. Kuhamo 5 minut, dodamo sol in na kocke narezane bučke. Ko so bučke kuhane al dente, dodamo fregolo in kuhamo kot rižoto z dodano zelenjavno juho (če fregola popije vso juho, lahko zalijemo še z vrelo vodo). Na koncu dodamo sesekljano ali na roke natrgano baziliko.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.