OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Polnjeni lignji na toskanski način

Polnjeni lignji na toskanski način

20.03.2013

Potrebujemo: očiščeni lignji, sir taleggio, mleko, star kruh, ekstra dev. oljčno olje, mleti orehi, česen, peteršilj, naribana limonina lupina, sol, poper, drobnjak (malo)

Kruh namočimo v mleku. V posodo damo: odcejen kruh, taleggio narezan na koščke, mlete orehe, drobnjak na drobno narezan, peteršilj, limonina lupina, malo olja, sol in poper. Dobro premešamo in pazimo, da je zmes mehka, vendar kompaktna.

V ponev nalijemo malo olja ter popražimo lignje (približno 1min). Nato jih napolnemo z mešanico in zapremo odprtino z zobotrebcem.

Pečico segrejemo na 200 stopinj celzija, lignje položimo v pekač na peki papir in v pečici pečemo od 8 do največ 10min.

Postrežemo s krompirjevim pirejem z maslom.

Zraven priporočamo vino: pinela Ferjančič.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.