OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Kremna bučna juha z repki kraljevskih kozic

Kremna bučna juha z repki kraljevskih kozic

19.12.2012

Bučo očistimo in narežemo na kocke. Na maslu na hitro popražmo šalotko. Dodamo razrezano bučo in pražimo, da potemni. Zalijemo z zelenjavno jušno osnovo (vsa buča mora biti prekrita s tekočino) in kuhamo približno 15 minut. Po želji dodamo nariban muškatni orešček. Ko je buča skuhana, dodamo žlico smetane in vse skupaj zmiksamo s paličnim mešalnikom. Ko serviramo v krožnike, vsaki porciji dodamo repke kozic, katere smo na hitro popražili na maslu (nekaj minut- da postanejo roza barve). Po juhi lahko posujemo še sveže nariban parmezan ali starano gaudo, po želji pa dodamo še nekaj kapljic bučnega olja.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.