OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Jastog za Valentinovo

Jastog za Valentinovo

SESTAVINE:

  • 2 jastoga (približno po 0,5 na kos)
  • 3 žlice drobtin
  • 50 g masla
  • šopek peteršilja
  • 1 / 2 čebule
  • 1 lovorov list
  • 2 žlici kisa
  • sol

PRIPRAVA:

V veliki ponvi zavremo vodo s čebulo, listom lovora, kisom in ščepcem soli. Ko voda zavre, vanjo spustimo jastoga tako, da najprej položimo v vodo glavo, in pokrito kuhamo 15 minut. Jastoga poberemo iz vode, ju odcedimo in razpolovimo na dva dela tako, da vstavimo nož na vrhu glave in ga prerežimo po dolgem. Polovici jastoga damo v pekač, potresemo s sesekljanim peteršiljem, drobtinami, na majhnem ognju stopljenim maslom, in ga postavimo v vročo pečico za 10 minut.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.