Art. 2893 QUADRONI Z RIKOTO IN ŠPINAČO. ZAMRZNJENE SVEŽE JAJČNE TESTENINE S 50% POLNILA.
Sestavine: mehka PŠENIČNA moka, SIR Ricotta 19,9% (MLEČNA sirotka, MLEKO, SMETANA, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330), špinača 13,3%, JAJCA 10%, SIR Quartirolo Lombardo ZOP* (MLEKO, sol, telečje sirilo). ), SIR Grana Padano ZOP* (MLEKO, sol, telečje sirilo, lizocim iz JAJCA), PŠENIČNI "durum" zdrob, voda, krušne drobtine (mehka PŠENIČNA moka, voda, sol, kvas), rastlinske vlaknine (grah, korenje, indijski trpotec "Psilium"), sol, SIR Parmigiano Reggiano ZOP* (MLEKO, sol, sirilo), muškatni orešček, sladka paprika. *Certifikat ZOP (DOP) je certificiran s strani nadzornega organa, pooblaščenega s strani italijanskega Ministrstva za kmetijsko, prehrambeno in gozdarsko politiko (Mipaaf). V sledovih lahko vsebuje RAKE, RIBE, ARAŠIDE, SOJO, OREŠČKE, ZELENO, SEZAM, SULFITE, VOLČJI BOB, MEHKUŽCE, GORČICO.
Hraniti pri temperaturi -18°C. Odmrznjenega izdelka se ne sme ponovno zamrzovati. Odmrznjene testenine hranite v hladilniku in porabite v 24 urah.
Hranilne vrednosti na 100 g: energijska vrednost 931 kJ / 221 kcal, maščobe 6,4 g, od tega nasičene maščobe 3,9 g; ogljikovi hidrati 29 g, od tega sladkorji 1,6 g, beljakovine 10 g, sol 0,85 g.
Proizvaja: CANUTI TRADIZIONE ITALIANA SRL, Italija. IT 1159L CE. Distributer: FIN-TUN d.o.o., Perovo 55, 1290 Grosuplje. Neto količina: /Serija (Lot): /Uporabno najmanj do: na embalaži.
Čas kuhanja: 6 do 7 minut. Priprava: Še zamrznjene testenine dajte v slano vrelo vodo. Počakajte, da voda ponovno zavre in kuhajte priporočeno število minut. Občasno nežno premešajte. Odcedite in začinite po želji. Za optimalno kuhanje na 100 g testenin uporabite 1 liter vode.