Hraniti pri sobni temperaturi na hladnem in suhem mestu. Hranilne vrednosti na 100g; energijska vrednost 553 kJ/ 131 kcal, maščobe 4 g, od tega nasičene maščobe 1 g, ogljikovi hidrati 20 g, od tega sladkorji 0,2 g, beljakovine 3,8 g, sol 66,7 g.
Priprava: Svinjska ledja velikodušno posujte s peščico izdelka. Na srednji temperaturi porjavite meso do jantrne barve, dolijte kozarec belega vina in pustite da izhlapi. Pecite približno uro in pol v nizki posodi s pokrovom.
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke,
ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani.
Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).
Več o piškotkih.