Tovarna testenin Morelli prihaja iz italijanske Toskane. Podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1860 in danes ga vodi peta generacija družine, sestra in brata Lucia, Antonio in Marco.
Skrivnost njihovega uspeha se skriva v edinstveni sestavini- svojim testeninam dodajajo pšenične kalčke, kar poskrbi za edinstven, poln okus in aromo.
Priporočamo, da si ogledate njihovo spletno stran, kjer lahko pobrskate tudi med recepti.
Sušene JAJČNE testenine.
Sestavine: zdrob durum PŠENICE, voda, JAJCA, PŠENIČNI kalčki (3,03%), dehidrirani losos (0,46%).
Alergeni v sledovih so lahko tudi: RIBE in MEHKUŽCI.
BIO certifikat: IT BIO 007, kontrolirano območje: B18S
Hranilne vrednosti na 100g: Energijska vrednost 1532 kJ / 362 kcal; Maščobe 2,1 g - od tega nasičene maščobe 0,5 g; Ogljikovi hidrati 70,0 g - od tega sladkorji 4,5 g; Vlaknine 2,9 g; Beljakovine 14,0 g; Sol 0,02 g.
Proizvajalec: Morelli 1860 SRL