Podjetje La Favorita se je rodilo po drugi svetovni vojni v italijanskem mestu Cuneo. Najprej so svoje produkte prodajali le v italijanskih pokrajinah Piemont in Liguria. Že takrat so bili pozorni na to, da so surove sestavine čim manj obdelali na preprost in naraven način. Tak način so ohranili do danes, saj želijo, da imajo stranke ob uživanju njihovih izdelkov občutek, da jedo sveže, ravnokar narejene dobrote.
Še danes podjetje navdihuje stara italijanska kuhinja s področja Piemonta in Ligurie, vsi njihovi izdelki so brez konzervansov in umetnih barvil.
Sestavine: paradižnikova omaka (paradižnik italijanskega porekla) 70%, jurčki 15% (Boletus edulis in sorodni), ekstra deviško oljčno olje, čebula, sladkor, sol, česen.
Alergeni v sledovih: OREŠČKI
Proizvajalec. La Favorita Live S.r.l.
Hranilne vrednosti na 100g: Energijska vrednost 430 kJ / 103 kcal; Maščobe 6,6 g - od tega nasičene maščobe 1,8 g; Ogljikovi hidrati 4,3 g - od tega sladkorji 4,3 g; Beljakovine 2 g; Sol 2,5 g.