Zaradi fantastičnih organoleptičnih lastnosti tega olja priporočamo, da ga uporabljate za ''piko na i''- z njim obogatite solato, juho, kuhano zelenjavo ali meso, popečen kruh in na sploh vse, kar je bilo pečeno v pečici ali na žaru.
400 g fileja škarpene, 150 g kisle smetane , 50 g majoneze, 250 g mlade špinače, curry v prahu, sok limone, sol, poper, 400 g Cool House kuhane hobotnice, por, rdeča čebula, česen, peteršilj, češnjev paradižnik, sol, poper, olivno olje, limonin sok, vinski kis
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke,
ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani.
Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).
Več o piškotkih.