WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Saute dagenj in vongol

Saute dagenj in vongol

Čas priprave: 5-6 minut
Skupni čas: 8 minut
Zadostuje za 1 osebo

Sestavine: 250-300 g zmrznjene, že pripravljene Cool House mešanice, 1 strok drobno sesekljanega česna, ekstra deviško oljčno olje, suho belo vino(po želji)

Priprava:
V večji in globlji ponvi segrejemo olje ter dodamo česen (da zadiši). Stresemo še zmrznjeno mešanico in pokrito kuhamo približno 5-6 minut, na zmernem ognju. 2 minuti pred koncem dodamo poljubno količino belega suhega vina. Počakamo da izpari in še vroče postrežemo.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.