WAGYU še zadnji kosi!

V omejenih količinah še vedno na voljo: pljučna, flap meat, ribeye cuberoll ali short rib.

Preberi več

 
 
 
 
 
 

Jakobove pokrovače s panceto in cvetačnim pirejem

Jakobove pokrovače s panceto in cvetačnim pirejem

8 jakobovih pokrovač (samo meso)- 8 rezin pancete, 25 g masla, sok 1 limone, olivno olje

za pire: 1 cvetača, 100 g trdega sira za ribanje ( zbrinc, parmezan..), 50 ml sladke smetane, sol, poper
Malo različnih svežih solat za dekoracijo.

Panceto v ponvi ali pečici popečemo do hrustljavega. Pokrovače popečemo, a pazimo da jih ne prepečemo.
Skuhamo cvetečo v vodi, in pripravimo pire. Pire damo na krožnik, nanj postavimo pokrovače, dodamo hrustljavo panceto in serviramo.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.