Poslovanje v času COVID-2019

 
 
 
 

Rarog po mediteransko

Rarog po mediteransko

18.12.2018

Zavremo lonec vode, v katerega smo položili nekaj korenja in čebulo. Dodamo raroga in ga kuhamo 10 minut. Naredimo omako: v ponvi na oljčnem olju popražimo pelate san marzano, malo česna, nasekljanih kaper in inčunov. Zalijemo z malce belega vina ter dodamo še nasekljane olive. Počakamo, da se vino pokuha, omako med mešanjem dušimo približno 10 minut. Raroga vzamemo iz vode, ga prerežemo počez (na metuljčka) in položimo na pekač, tako da meso gleda gor. Rahlo ga posolimo in prelijemo z omako. Položimo ga v pečico, ogreto na 180 stopinj in pečemo do 15 minut. Predno jed postrežemo, raroga posujemo s sveže nasekljanim peteršiljem.

Za prilogo pripravimo fregolo z zelenjavo po našem receptu, le da namesto juhe uporabimo vodo, v kateri se je kuhal rarog.

 
 
 

Raziščite

 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Facebook

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.