OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Jakobove pokrovače s panceto in cvetačnim pirejem

Jakobove pokrovače s panceto in cvetačnim pirejem

SESTAVINE:

  • 8 jakobovih pokrovač (samo meso)
  • 8 rezin pancete
  • 25 g masla za cvetačni pire
  • sok 1 limone
  • olivno olje
  • 1 cvetača
  • 100 g parmezana
  • 50 ml sladke smetane
  • sol
  • poper
  • listi sveže solate za dekoracijo
PRIPRAVA:

Panceto popečemo do hrustljavega. Pokrovače popečemo, a pazimo, da jih ne prepečemo.

V vodi skuhamo cvetečo in pripravimo pire.

Pire položimo na krožnik, nanj postavimo pokrovače, posujemo s koščki hrustljavo zapečene pancete in serviramo.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.