OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Špageti "metodo dellicato" z vongolami

SESTAVINE:

  • 350 g vongol
  • 480 g testenin Benedetto Cavalieri
  • 4 dl ribje jušne osnove
  • 1 dl belega vina
  • strok česna
  • 8 sicilijanskih paradižnikov
  • sol
  • poper
  • olivno olje
  • 1 pest peteršilja
PRIPRAVA:

Vongole na hitro popražimo s česnom na olivnem olju, zalijemo z vinom in jušno osnovo ter pokuhamo.

Skuhamo testenine, kuhamo 1 minuto manj, kot je predpisano.

Testenine damo v omako ter vse skupaj grejemo še eno minuto, dodamo narezan sicilijanski paradižnik in peteršilj.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.