OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pekoči fileji osliča

SESTAVINE:

  • 6 filejev osliča
  • 50 g filejev inčunov v soli
  • 1 jajce
  • 1/2 žlice gorčice
  • šopek peteršilja
  • ščepec origana
  • olje
  • limonin sok
  • moka
  • sol
  • poper

PRIPRAVA:

Fileje osliča postavite na delovno površino. V posodici očistite fileje inčunov, sperite sol in sesekljajte. Dodajte nasekljan peteršilj in origano, malo soli in popra, gorčico in vse skupaj razredčite z limoninim sokom. Dodajte toliko olja, da dobite gosto kremo, s katero namažete fileje osliča in jih pustite marinirati na hladnem nekaj ur. Fileje osliča zavijte v rolice, jih prebodite z lesenimi paličicami  ali zobotrebci, povaljajte jih v moki in v stepenem jajcu ter ocvrite na vročem olju.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.