OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

File kovača s pomarančami, koromačem in kaprami

File kovača s pomarančami, koromačem in kaprami

SESTAVINE (za 4 osebe):

  • 400 g krompirja
  • 2 žlici oljčnega olja
  • 4 fileji kovača
  • 50 g masla
  • sok 1/2 limone
  • 2 glavi koromača
  • 2 pomaranči
  • 4 žlice kaper
  • 3 vejice svežega kopra
  • 3 žlice oljčnega olja
  • 2 žlici belega balzamičnega kisa
  • 8 slanih filejev inčuna


Krompir skuhamo skoraj do gotovega, odstavimo.

Solato pripravimo tako, da tanko (na rezine) narežemo koromač, meso pomaranč, dodamo 2 žlici kaper in vse skupaj zabelimo, dodamo še koper in postavimo na stran.

Sedaj v ponvi, na malo olivnega olja, popečemo krompir.

Medtem na maslu popečemo fileje kovača. Med pečenjem dodamo limonin sok, in jih zalivamo z tekočino v ponvi (na vsaki strani približno 3 minute).

Na krožnik položimo opečen krompir, solato in na koncu file ribe.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.