OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

TUNA S PARADIŽNIKOM IN OLIVAMI

TUNA S PARADIŽNIKOM IN OLIVAMI

15.07.2014

SESTAVINE:

- 0,4 kg tuninega fileja

- 200 g krušnih drobtin

- 100 g svežega peteršilja

- 3 jajca

- 4 paradižniki

- oljčno olje

- 4 lističi sveže bazilike

- 150 g črnih oliv

POSTOPEK: Paradižnik narežemo na 1 centimeter debele kose, dodamo olive in začinimo z oljčnim oljem, soljo, poprom in natrgano baziliko ter vse skupaj premešamo. File tune rahlo posolimo, med tem časom zgnetemo peteršilj in drobtine. Tuno pomakamo v zmešana jajca in drobtine ter ocvremo v vročem olju. Na plitvem krožniku serviramo paradižnik z olivami in na vrh dodamo zrezano panirano tuno.

Avtor recepta: Erik Krese, restavracija COOLHOUSE Nova Gorica

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.