OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PEČENE SARDINE V MARINADI

PEČENE SARDINE V MARINADI

15.07.2014

SESTAVINE:

-  400g očiščenih sardin

- 0,5kg čebule

- 0,2 l vinskega kisa

- 0,5 kg moke

- 0,5 kg olja za cvrtje

POSTOPEK: Sardine pomokamo, ocvremo v olju ter jih odcedimo na papirju. Čebulo narežemo na lističe in jo popražimo v istem olju kot sardine. Sardine in čebulo enakomerno zložimo v plitvo posodo in zabelimo z vinskim kisom, oljem in soljo.

Sardine v marinadi pustimo počivati nekaj ur v hladilniku. Zraven se prilega tudi limonin sok.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.