Za 4 osebe:
Naredimo jušno osnovo. V veliki ponvi v litru vode zavremo:
1/3 dl belega suhega vina
polovica narezane limone
1/2 narezane čebule
5 zdrobljenih zrn popra
1 zdrobljen strok česna
1 lovorjev list
2 vejici peteršilja
2 vejici timijana
žlička soli
Ko sestavine zavrejo, jih na majhnem ognju kuhamo 10 minut. Ohladimo.
Raža:
4 krila raže
12 žlic masla, narezanega na koščke
4 žlice svežega limoninega soka
3 žlice sveže nasekljanega peteršilja
2 žlici kaper v slanici (jih operemo)
Krila raže dodamo v ponev v jušno osnovo. Zopet zavremo in znižamo na srednji ogenj.Pokrijemo in dušimo 7-10 minut, dokler raža ni gotova. Z lopatico položimo vsako krilo na svoj krožnik.
Med tem v večji ponvi na srednjem ognju raztopimo maslo. Ponev obračamo, da se maslo po njej lepo razporedi. Kuhamo (vmes malce pomešamo), dokler maslo ne dobi lešnikovo- rjave barve. Kontroliramo barvo masla tudi pod površino (da se ne zažge). Odstavimo in dodamo limonin sok.
Peteršilj in kapre potresemo po krilih raže. Prelijemo z raztoplenim maslom.