OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Rezanci z bučkami in gamberi

Rezanci z bučkami in gamberi

SESTAVINE:

  • 500g svežih rezancev
  • 400g gamberov
  • 200g bučk
  • 1 dl belega vina
  • olivno olje
  • sol
  • poper
  • maslo
  • česen

PRIPRAVA:

Na oljčnem olju prepražimo bučke in gambere, dodamo česen, da zadiši, zalijemo z belim vinom in pokuhamo,da alkohol izhlapi.
Dodamo kuhane rezance in jih premešamo z omako.
Solimo, popramo, ter sestavine povežemo s kocko hladnega masla.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.