OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Bučkin carpaccio s paradižnikovim konkassejem in gamberi 1

Bučkin carpaccio s paradižnikovim konkassejem in gamberi 1
SESTAVINE:
  • 1 bučka
  • 1 paradižnik
  • 10 gamberov
  • 50 g rukole
  • 2 lista sveže bazilike
  • 1 strok česna
  • 1 dcl belega vina
  • olivno olje
  • sol
  • poper
  • balzamični kis

PRIPRAVA:

Bučke narežemo na tanke rezine, solimo, popramo in pokapamo z olivnim oljem ter jih pustimo marinirati pol ure. Paradižnik poširamo, olupimo ter narežemo na male kocke. Gambere nasekljamo na čisto drobne kockice. Na olivnem olju prepražimo gambere, ko izpari vsa tekočina dodamo še paradižnikov konkasse in pražimo še dobrih 5 minut. Nato dodamo nasekljan česen, grobo natrgane liste bazilike in zalijemo z belim vinom, solimo in popramo po potrebi. Rukolo začinimo z balzamičnim kisom in olivnim oljem ter damo na vsak krožnik pest le- te, ki nam bo služila kot posteljica. Na rukolo zložimo marinirane bučke ter paradižnikov konkasse z gamberi. Jed še okrasimo z reduciranim balzamičnim kisom.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.