OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Njoki s tigrastimi kozicami, žafranom in šampanjcem

Njoki s tigrastimi kozicami, žafranom in šampanjcem

SESTAVINE:

  • 400 g tigrastih kozic
  • 500 g njokov
  • 100 g pora
  • 1,5 dl penine
  • 2 dl sladke smetane
  • vrečka Coolhouse-ovega žafrana
  • sol 
  • poper 
  • peteršilj

PRIPRAVA:

Njoke skuhamo v slanem kropu in jih ohladimo v hladni vodi. Kozicam odstranimo glave (4 pustimo cele za dekoracijo). Na olivnem olju prepražimo drobno nasekljan por. Ko malo postekleni, dodamo repke kozic in cele kozice. Pražimo, dokler ne pordečijo. Zalijemo s šampanjcem. Pustimo, naj nekaj minut rahlo vre, nato zalijemo s sladko smetano in dodamo žafran. Dobro premešamo, solimo in popramo po okusu, dodamo njoke ter pustimo vreti še nekaj minut, toliko da omaka malo povre in da se njoki dobro pregrejejo. Posujemo s sesekljanim peteršiljem in postrežemo.

 

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.