OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Ravioli s šparglji z repki kozic

Ravioli s šparglji z repki kozic

17.04.2013

Potrebujemo: ravioli s šparglji, repki kozic, malo belega vina, česen, smetana, peteršilj, parmezan grana padano.

V ponvi segrejemo ekstra deviško oljčno olje in dodamo odtajane repke kozic. Pražimo jih približno 1 minuto in nato prilijemo malo belega vina. Po želji dodamo še drobno sesekljan česen. Pustimo pol minute, da vino izpari. Ugasnemo ogenj in dodamo malo smetane, ki vse skupaj lepo poveže v omako.

Raviole kuhamo približno 4 minute v slanem kropu. Ko jih odcedimo, jih stresemo v ponev z omako in vse skupaj premešamo na šibkem ognju.

Tik preden serviramo, raviole okrasimo še s sveže nasekljanim peteršiljem in sveže naribanim parmezanom.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.