OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Rarog po katalonsko

Rarog po katalonsko

13.02.2013

Raroga odtajamo v hladni vodni ali na sobni temperaturi (cca. 10ur) in ga dobro operemo, da odstranimo ves pesek.

V lonec damo vodo, čebulo, korenje, zeleno, malo soli. Ko zavre, damo raroga v vodo in ga kuhamo približno 15 min.

Z nožem (če je lažje, s škarjami) ga po trebuhu počez prerežemo na dve polovici (na ''metuljčka'').

V posebno posodo narežemo in zmežamo: janež, rdečo redkvico, češnjev paradižnik, rukolo, korenje (zrezano na način julien), ananas in mango. Mešanico položimo na raroga.

Pripravimo hladno omako: zmešamo ekstra deviško oljčno olje, sok limone, malo nasekljanega česna. Premešamo z vilico (kot stepeno jajce). Omako dodobra prelijemo po rarogu z zelenjavo.

Vino: zraven se prileže Predlagamo pinelo od Ferjančiča.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.