Sestavine: testenine v obliki srčkov, repki kozic (priporočamo argentina C1), manjši repki kozic (priporočamo velikost 70/100), sveže jagode, smetana, maslo, sol, peteršilj, poper, belo vino, ingver, pramezan grana padano.
Vse kozice odtajamo, nato očistimo kozice C1 –odstranimo oklep in na hrbtu naredimo zarezo podolgem, da lahko odstranimo črevesje.
V loncu skuhamo korenje, zeleno, malo čebule in dodamo oklep kozic, tako da skuhamo juho (fond), ki bo obogatila omako.
Na segretem olju popečemo kozice in dodamo vino ter počakamo, da izhlapi (vse skupaj traja 2-3min). Male kozice zmiksamo skupaj z maslom, naribanim ingverjem (malo) in malo juhe, dokler vse skupaj ne postane krema. Po navodilih skuhamo testenine v obliki srčkov.
V ponev damo kremo iz gamberov, velike gambere (c1), poper, sol, smetano, rahlo pogrejemo in vse skupaj premešamo s svežimi jagodami (narezanimi na 4kose). Nekaj listov jagod pustimo za okras. Večje gambere damo na vrh jedi in jih rahlo posujemo s peteršiljem in malo sveže naribanega parmezana.