OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MILANSKA RIŽOTA

MILANSKA RIŽOTA

15.07.2014

SESTAVINE:

- 400 g riža ( Vialone Nano )

- 100 g masla

- 100 g ribanega sira

- 0,02 kg žafrana

POSTOPEK: Riž kuhamo približno 20 minut ( odvisno od vrste riža) v taki količini vode, da sama izhlapi in jo riž popije, nato dodamo maslo, parmezan ter žafran, ki obarva riž v rumeno.

Avtor recepta: Erik Krese, rectavracija COOLHOUSE Nova Gorica

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.