OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Široki rezanci s čemažem

Široki rezanci s čemažem

18.04.2013

Potrebujemo:

  • široke rezance (polnozrnate ali kamutove),
  • šop svežega čemaža,
  • ekstra deviško oljčno olje,
  • strok česna,
  • malo smetane.

V večji ponvi segrejemo olje (pazimo, da ga ne pregrejemo). Dodamo nasekljan česen in na hitro popražimo, da zadiši. Dodamo nasekljan čemaž in ga podušimo (zelo na hitro- nekaj minut). Vse skupaj po okusu solimo in popramo. Če želimo, na koncu po želji dodamo malo smetane, ki vse skupaj lepo poveže v omako. 

V slanem kropu skuhamo široke rezance na zob. Na hitro jih odcedimo in stresemo v ponev k omaki. Na šibkem ognju vse skupaj dobro premešamo.

K jedi predlagamo dobro ohlajen Pullusov Sivi Pinot.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.