OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Široki rezanci s tartufom

Široki rezanci s tartufom

SESTAVINE:

  • maslo
  • široki rezanci
  • tartufata
  • sladka smetana
  • parmezan grana padano ali reggiano
  • tartuf

PRIPRAVA:

V ponvi raztopimo maslo. Dodamo rezance, ki smo jih skuhali na zob. Dodamo še malce sladke smetane in tartufato. Nežno premešamo, da se sestavine povežejo in rezanci postanejo kremasti. Dodamo še nariban parmezan grana padano ali reggiano in postrežemo.

Če imamo celi tartuf, ga na koncu naribamo po vrhu jedi.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.