OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Sipina rižota

Sipina rižota

SESTAVINE:

  • 1200 g zamrznjene sipe
  • 50 g riža
  • ½ dcl oljčnega olja
  • 100g čebule
  • 1 dcl belega vina
  • sipino črnilo po okusu
  • ribja juha
  • beli poper
  • 80 g masla

PRIPRAVA:

Sipo odtalimo, očistimo in skuhamo v loncu pod pritiskom. Posebej prepražimo čebulo, kateri dodamo narezane sipe in riž za rižote ter vse skupaj malo prepražimo. Jed zalijemo z vrelo ribjo ali govejo juho, dodamo sol in beli poper ter sipino črnilo. Vse skupaj kuhamo približno 16 minut, medtem stalno mešamo ter polivamo riž z juho. Na koncu jedi dodamo še malo masla in serviramo. Kot dekoracijo damo na vrh rižote na rezance narezano, prepraženo na oljčnem olju, kuhano sipo bele barve.

Avtor: Kulinarika Franko BRECELJ s.p.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.