OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Tagliatele z lignji, julien zelenjavo in pestom sušenega paradižnika

Tagliatele z lignji, julien zelenjavo in pestom sušenega paradižnika

SESTAVINE:

  • 500 g tagliatel
  • 200 g lignjev
  • 1 bučka
  • 1 korenje
  • 1 manjša rumena koleraba
  • 1 manjši por
  • 100 g sušenega paradižnika v olju
  • 2 dl ribje osnove
  • 1 dl belega vina
  • sol
  • poper

PRIPRAVA:

Lignje in vso zelenjavo zrežemo na julien(trakove). 
Sušen paradižnik nasekljamo na čim bolj drobno, dodamo natrgan list bazilike ter sol in poper.
Na vroči ponvi brez olja prepražimo lignje in jih pražimo toliko časa da vsa voda izpari. Zalijemo z olivnim oljem ter dodamo vso zelenjavo razen pora, začinimo z soljo in belim poprom ter pražimo 5 min.
Potem dodamo še sušen paradižnik ter por, premešamo ter zalijemo z vinom in ribjo osnovo. Ko vse skupaj prevre dodamo al dente skuhane tagliatele ter vse skupaj povežemo z maslom. Jed je gotova.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.