OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

RAVIOLI V BUČNI OMAKI

RAVIOLI V BUČNI OMAKI

02.09.2014

Na osebo:

  •  4 raviole (bučni, s škampi, ...)
  •  0,35 kg zamrznjeni bučni pire ali sveža buča
  • 0,5 cm naribanega ingverja
  • velika pest sira pecorino ali grana padano
  • 2 sveži bučki
  • ekstra deviško oljčno olje
  • balzamična krema za okras
  • sol, poper

Na olju počasi stopimo zamrznjen bučni pire, solimo, popramo, dodamo nariban ingver in vmešamo pest naribanega sira.

Posebej sotiramo sveže bučke.

V slanem kropu 5-6 minut kuhamo raviole.

Serviramo na bučni kremi s sotiranimi bučkami, potresemo z naribanim sirom.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.