OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

File brancina na fižolovem pireju

File brancina na fižolovem pireju

02.12.2013

Potrebujemo: file brancina, ekstra deviško oljčno olje, beli ali rjavi fižol (že skuhan), rožmarin, žajbelj, česen, sol, poper, rukola.

V ponvi segrejemo oljčno olje. Nanj položimo file brancina- najprej na kožo, čez nekaj minut pa ga obrnemo ter spečemo še po drugi strani.

Fižol speremo s toplo vodo in ga stresemo v skledo. Dodamo malo rožmarina, žajblja, česna, oljčno olje, sol in poper. Pretlačimo, da nastane pire.

Pire lepo položimo na krožnik, nanj pa spečenega brancina. Okrasimo z rukolo.

 

Naši gurmani priporočajo

  • File brancina s kožo

    Dodaj v košarico Cena: 7,75 € / 0,5 kg

    Stanje zaloge: na voljo

    Teža posameznega fileja: 160/200 g

    Poreklo: Turčija, gojeno

    Pakirano cca.: 0,5 kg
    Cena : 15,50 €/kg
    Izdelek je potrebno pred dostavo stehtati. Pri končnem tehtanju pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje (cena za 0,5kg- 7,75€). Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.