OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Mladi fižol flageolet s pelati in repki kozic

Mladi fižol flageolet s pelati in repki kozic

04.06.2013

Potrebujemo: pelati, česen, repki kozic, fižol flageolet

Pristavimo vodo. Ko zavre, dodamo zamrznjen fižol in kuhamo približno 15 minut.

V ponvi segrejemo olje. Dodamo nasekljan česen in nekaj sekund pražimo, da zadiši. Dodamo pelate in jih med mešanjem na kratko pokuhamo.

V drugi ponvi na olju na hitro popečenmo repke kozic (približno 2 minuti).

K pelatom dodamo skuhan in odcejen fižol ter repke in vse sestavine med seboj premešamo. Začinimo po okusu, lahko naredimo tudi pikantno!

Serviramo s popečenim kruhom ali pečeno polento.

 

Naši gurmani priporočajo

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.