OBVESTILO

 
 
 
 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

File polenovke v panceti s treviškim radičem

File polenovke v panceti s treviškim radičem

30.01.2013

Potrebujemo: file polenovke brez kože, treviški radič, balzamični kis, ekstra deviško olivno olje, sol, poper.

12 ur pred kuhanjem vzamemo file polenovke iz zamrzovalnika in ga na sobni temperaturi odtajamo.

Polenovko zavijemo v panceto. V ponev damo olivno olje, radič narežemo po dolgem in ga popražimo na segretem olju. Rahlo ga posolimo. Ko je radič popražen, dodamo balzamični kis ob rob ponve in pustimo, da kis izhlapi. Ugasnemo ogenj.

V drugi ponvi segrejemo olivno olje. Na njem popečemo polenovko s panceto. Ko je ta dobro popečena, dodamo balzamični kis (ob rob ponve, ne na polenovko) in pustimo, da izhlapi. Nato ugasnemo.

Na krožniku naredimo posteljico iz treviškega radiča, na katero položimo polenovko v panceti. Pokapamo z dobrim olivnim oljem in malo poporamo. Poleg se prileže krompirjev pire ali pa kuhan krompir, zabeljen z maslom.

 
 
 

Prijava na e-novice

 

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

    1. FIN TUN d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.